• Lage karameller med melk



    ➡ ➡ ➡ Link: Lage karameller med melk






    Lage karameller med melk Jeg fikk derimot et problem. Hva har jeg gjort galt? Da er hjemmelagede karameller et must. Takk for svar og god oppskrift!! Lot du karamellmassen koke skikkelig i de angitte minuttene.? Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. Jeg kokte dem noe lenger enn det sto i oppskriften men uten hell. Grunnen til at de klistrer seg til papiret er at de er kokt for lite. Men mine karameller ble veldig myke. Nam, nam, farlig gode. Hei Margrethe - ja, det kan du. De tippet godt over 120 grader. Det er mye lettere enn med kniv. Da er hjemmelagede karameller et must. Ha karamellmassen i formen. Bruk et drops termometer som er kalibrert. Hvis du likevel vil bruke termometer, kan du koke karamellen til den er 118 grader Tror jeg investerer i et termometer. DET BLE HELT PERFEKTE, PASSE SEIGE SJOKOLADEKARAMELLER. Tipper det blir vel 1-2 dl tenker jeg. Fyll en kjele med sukker. Velkommen til min blogg! Super enkelt og fantastisk gode! Bruk gjerne et termometer og kok til 120 grader eller mer. Tusen takk for kjempe god oppskrift! Pakk de inn enkeltvis eller legg de i en luft tett boks. Bruk et drops termometer som er kalibrert. Lage karameller med melk Det tar bare noen dager for noen av karamellene, mens resten kanskje sukrer seg etter en uke eller to. Har du noen has her?. Men hva kan jeg bruker i stedet for vaniljestang?. Fyll en kjele med sukker. Kan tenke meg at det kanskje funker. Kokte massen til 122 grader.


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :